Adria

Per què escollir Adria?

La passió i l'experiència són realment importants.

A la gamma 2019 trobarà sens dubte la seva caravana ideal. Dissenys multi premiats en el sector, produïts a la fàbrica més evolucionada del sector a Europa, distribuïdes per una àmplia xarxa de concessionaris oficials. On anirà amb la seva nova caravana?

Adria ha dissenyat vehicles recreatius durant més de cinquanta anys. L'experiència, la passió i l'habilitat del nostre personal són realment importants a l'hora de dissenyar el seu pròxim vehicle.

Ofereix productes a totes les categories d'autocaravanes, caravanes i campers convertibles amb una gran varietat de distribucions. Els productes Adria continuen guanyant premis independents pel seu disseny, innovació i per la relació qualitat/preu.

S'aplica un disseny intel·ligent, que optimitza l'ús de la tecnologia juntament amb els millor mètodes i materials de construcció. Vehicles d'estil innovador amb interiors moderns així com solucions úniques d'Adria com cuines inteligents i banys ergonòmics estil hotel.

Adria poseeix les fàbriques més avançades del sector, certificades amb ISO 9001 i 14001 que acrediten estàndards de qualitat i ambientals. Aquí es treballa amb tècniques i processos de primer nivell mundial, per garantir qualitat en el seu disseny i el seus components.

Els vehicles Adria tenen una excelent reputació de qualitat, seguretat i durabilitat utilitzant tècniques acreditades en la fabricació d'automòbils. Fabriquem la majoria del nostre mobiliari i controlant la qualitat de tot el procés de fabricació del vehicle.